İstanbulspor - Altınordu maçında 27 Türk

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yabancı sınırının tartışıldığı son günlerde TFF 1. Lig'in 9. haftasında oynanan İstanbulspor-Altınordu maçında süre alan 28 futbolcudan 27'si Türk, biri ise yabancıydı.

İstanbulspor, TFF 1. Lig'in 9. haftasında sahasında karşılaştığı Altınordu'yu 2-0 mağlup etti. Karşılaşmaya Türk futbolcular damga vurdu. Müsabakada süre alan 28 futbolcudan sadece 1'i yabancı uyruklu olması dikkat çekti. Altınordu 14 Türk futbolcu ile karşılaşmayı tamamlarken, İstanbulspor'da da yabancı statüsünde ise sadece Sırp futbolcu Kojic forma giydi. İstanbul ekibinin Teknik Direktörü Tamer Avcı, 62. dakikada Kojic'in yerine Şaban Yılmaz Genişyürek'e süre verdi. Sarı-siyahlıların gollerini de İbrahim Halil ve Onur Kolay kaydetti.

Uzun bir süredir yabancı sınırının Türk futbolunun meşgul ettiği bugünlerde yerli futbolcuların bu kadar süre alması sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

İstanbulspor - Altınordu karşılaşmasında görev alan futbolcular şöyle:

İstanbulspor: Okan Kocuk, Mehmet Zeki Çelik, Yalçın Kılınç, Kubilay Aktaş, Oğuzhan Berber, Onur Ergün, Muhsin Yıldırım (Zafer Şensoy dk. 46), Onur Kolay, İbrahim Halil Çolak (İbrahim Yılmaz dk. 80), Ali Dere, Kojic (Şaban Yılmaz Genişyürek dk. 62)

Altınordu: Erce Kardeşler, Kerim Alıcı, Uğur Arslan Kuru, Recep Yemişci (Alican Özfesli dk. 83), Yusuf Acer, Kerim Avcı, Deniz Vural, Serkan Göksu, Mehmet Murat Uçar, Barış Alıcı (Erdoğan Yeşilyurt dk. 60), Mirkan Aydın (Fatih Aktay dk. 60)

(Oğuzhan Ort/İHA)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”