Beyşehir’de gıda üretim tesisleri ve işyerleri denetlendi.
Ekl. Tarihi:
Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gıda kontrol ekiplerince ilçede faaliyet gösteren gıda işyerleri ve üretim tesislerinde yapılan denetimlerde işletmelerin hijyen koşullarının, ürün ve malzeme saklama koşullarının, çalışanların kişisel hijyenlerinin, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğunun kontrol edildiği belirtildi.
- Beyşehir'de saman balyası aktarımı yaparken düşen kişi yaralandı
A.K. Doğanbey Mahallesindeki besihanede saman balyası aktarımı yaparken balyalardan birinin üzerine devrilmesi sonucu düşerek yaralandı.
İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri yönlendirildi.
Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan A.K, acil serviste yapılan müdahale sonrasında Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”