Fırtına Konya’yı vurdu! Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, elektrik kesintileri başladı

 Fırtına Konya’yı vurdu! Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, elektrik kesintileri başladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya merkez ile bazı ilçelerde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor.

Kuvvetli rüzgar ağaçların devrilmesine, elektrik hatlarının kopmasına neden oldu.

Kopan elektrik kablolarının çevreye zarar vermemesi için MEDAŞ ekiplerince çalışma başlatıldı.

Konya-Ankara kara yolunda polis ekipleri, yaşanabilecek kazalar ve olumsuzluklara karşı önlem aldı.

Çatılardan uçan kiremitlerin bazı araçlara hasar verdiği öğrenildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından, şiddetli rüzgar nedeniyle oluşabilecek karbonmonoksit gazı zehirlenmelerine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Seydişehir ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle öğleden sonra eğitime ara verildiği bildirildi.

İlçede, şiddetli rüzgarın etkisiyle çok sayıda ağaç devrilirken, ekipler de caddeler ve mahallelerde yollara devrilen ağaçları kaldırma çalışması başlattı.

Çumra ilçesinde ise Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki binanın çatısı uçtu, bir otomobilde hasar oluştu.

Taşkent ilçesinde ise kuvvetli rüzgar, Muzaffer Özden İlkokul ve Ortaokulu'nun çatısını uçurdu.

Yalıhüyük ve Kadınhanı ilçelerinde de rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatılarında hasar meydana geldi.

Hadim ilçesinde ise bazı evlerin çatısı uçtu, çok sayıda ağaç devrildi.

İlçenin bazı mahallelerinde elektrik kesintilerinin yaşandığı öğrenildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”