Her rütbeden 350 emekli polis iftar yemeğinde buluştu!

 Her rütbeden 350 emekli polis iftar yemeğinde buluştu!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya İl Emniyet Müdürü Mahmut KARABULUT Konya POLEM Dernek Üyeleri - Emekli Meslektaşları onuruna Konya Polis Evi'nde verdiği her rütbeden 350 emekli polisin katıldığı İftar Yemeğine Muharip Gazileri Dernek Başkanı Mustafa BUĞUR, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep PEKDEMİR katıldı.

Program Kur'an tilaveti ve iftar duasının ardından yemeğe geçildi.

İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Mahmut KARABULUT "değerli meslektaşlarım sizleri buralara kadar yordumuz için hakkınızı helal edin lütfen, meslektaşlarımızın böyle özel günlerde kaynaşmaları ve birliktelikleri kadar güzel bir şey olamaz. Sizleri neşeli sağlıklı gördüğüm için bahtiyarlık duyuyorum. Rabbim bu birlikteliğimizi, sağlık ve huzurumuzu bozdurmasın. Rengini Aziz şehitlerimizden alan bayrağımızı dalgalandırmak için sizin bıraktığınız görevi devir alan bizler görevi layıkıyla yaptığımızdan emin olmanızı isterim. Emekli meslektaşlarıma Sağlıklı ve huzurlu ömürler, çalışan meslektaşlarımıza da başarılı görevler diliyorum." dedi.

Emniyet Müdürünün konuşmasının ardından Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Konya şube Başkanı Sefer ATÇEKEN yaptığı konuşmada "Meslektaşlarını seven Sayın İl Emniyet Müdürümüze nazik iftar programı için Konya POLEM Şube ailesi ve Yönetim Kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum.

Başta Aziz Şehitlerimizi ve Ebediyete İrtihal eylemiş Kahraman Gazilerimiz ile vefat eden meslektaşlarımızı rahmet ve dua ile anıyorum.

Emekli olduktan sonra birlik ve beraberliğimizi sağlayan güçlü STK olma yolunda ilerleyen dernek çatısı altında ailemiz büyüyor. Çalışan ve emekli meslektaşlarımızın Derneğimizi emekli meslektaşlarımıza tanıtmalarını istiyoruz. Her çalışan bir emekli adayı olduğu gerçeği ile derneğimizin geniş aile olması hepimizin omuzlarındadır. Emekli olduktan sonra anıların tazeleneceği, acıların paylaştıkça azalacağı, mutlulukların da paylaştıkça artacağı bilinci ile POLEM ailesi meslektaşlarımızın ikinci adresidir.

İftar programı vesilesi ile meslektaşlarını bir araya getiren sayın il emniyet müdürümüze, iftar programına katılan değerli başkanlarımıza, emekli delikanlı büyüklerimize ve dernek üyelerinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum nice Kutlu ve Mutlu günlerde buluşma ümidiyle. Dedi.

Yemek duasının yapıldıktan sonra Emniyet Müdürü ve dernek başkanı programa gelen misafirlerle tek tek hasbihal ederek gönüllerini aldılar.

Polis emeklilerinin göz dolduran programdan vedalaşmadan sonra iftar yemeği programı sona erdi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”