Konya’da iş arayanlara müjde! Belediye’ye 40 usta alınacak, başvurular başladı

 Konya’da iş arayanlara müjde! Belediye’ye 40 usta alınacak, başvurular başladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’da iş arayan vatandaşları yakından ilgilendiren yeni personel alımı duyurusu yayımlandı.

 Konya Şehir Hizmetleri A.Ş., tramvay bakım ve onarım hizmetlerinde görevlendirilmek üzere 40 usta alımı yapacak.

Şirket tarafından yayımlanan ilana göre başvurular ''31 Ağustos 2026 ile 4 Eylül 2026'' tarihleri arasında alınacak. Adayların başvurularını yalnızca online sistem üzerinden gerçekleştirmesi gerekiyor.

Hangi kadrolara alım yapılacak?

Konya Şehir Hizmetleri A.Ş. bünyesinde yapılacak 40 kişilik alım kapsamında kadrolar ve kontenjanlar şöyle:

  • Tramvay Bakım-Mekanik Ustası: 17 kişi
  • Tramvay Bakım-Torna Ustası: 2 kişi
  • Tramvay Bakım-Elektronik Ustası: 2 kişi
  • Tramvay Bakım-Döşeme Ustası: 1 kişi
  • Tramvay Bakım-Marangoz Ustası: 1 kişi
  • Tramvay Bakım-Bobinaj Ustası: 1 kişi
  • Tramvay Bakım-Elektrik Ustası: 10 kişi
  • Tramvay Bakım-Boya Ustası: 2 kişi
  • Tramvay Bakım-Kaporta Ustası: 4 kişi

Başvurular internet üzerinden yapılacak

İlana başvuru yapacak adayların, gerekli şartları taşımaları halinde ''isbasvuru.konya.bel.tr''  adresindeki online başvuru sistemi üzerinden müracaat etmeleri gerekiyor.

Online başvuru sistemi dışında yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği belirtildi. Başvuruların değerlendirilmesinin ardından uygun görülen adaylar, görüşme ve değerlendirme aşamasına çağrılacak.

Adaylarda aranan şartlar

İlana göre adayların öncelikle ''Konya'nın merkez ilçeleri Selçuklu, Karatay veya Meram'da ikamet ediyor olması ve 31 Ağustos 1986 tarihinde veya sonrasında doğmuş olması'' gerekiyor.

Ayrıca adayların vardiyalı ve gece çalışmasına engel bir durumunun bulunmaması, ağır işlerde ve atölye şartlarında çalışabilecek durumda olması, görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması ve en az ilkokul mezunu olması şartları aranıyor.

Erkek adayların ise ilan tarihi itibarıyla askerlikle ilişiğinin bulunmaması gerekiyor.

Kadroya göre adaylardan ilgili meslek alanlarına ait diploma, ustalık, kalfalık, mesleki yeterlilik belgesi veya belirli durumlarda en az ''1 yıllık iş deneyimini gösteren belge'' isteniyor.

 Başvuru için hangi belgeler gerekli?

Başvuru sırasında adaylardan şu belgelerin hazırlanması isteniyor:

* T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı veya T.C. kimlik kartı
* Son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf
* Yerleşim yeri belgesi
* Resmi kurum ibareli adli sicil belgesi
* Diploma
* Vukuatlı nüfus kayıt örneği
* Askerlik durum belgesi
* Sürücü belgesi
* Başvurulan ustalık alanına ilişkin gerekli belge
* Barkodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi

Son başvuru tarihi 4 Eylül

Konya Şehir Hizmetleri A.Ş.'nin 40 kişilik usta alımı için başvurular ''4 Eylül 2026'' tarihinde sona erecek. Adayların başvuru süresini kaçırmamak ve ilgili meslek dalına ilişkin belgelerini eksiksiz hazırlamak gerekiyor.

KONYA ŞEHİR HİZMETLERİ A.Ş.  PERSONEL ALIMI  İÇİN YAZININ ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”