Kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmayı, burs ve yardım faaliyetleri yürütmeyi amaçlayan derneğin toplantısında önemli isimler bir araya geldi.

Toplantıya; AK Parti Kadın Kolları temsilcileri, Konya Valisi İbrahim Akın'ın eşi Saliha Akın, Konya Hava Savunma ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yusuf Diker'in eşi Kevser Diker, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Selma Semerkant, Konya Dernekler Müdürü Özgür Karayazılı, Av. Ruhsar Tanrıkulu ve çok sayıda davetli katıldı.

Çocuk Kalbi Dayanışma ve Koruma Derneği Başkanı Şeyma Biçer Yıldırım, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
"Derneğimiz, 0-17 yaş arası tüm çocuklara, hiçbir ayrım gözetmeksizin barınma, eğitim, sağlık ve sosyal ihtiyaçları için destek sunmayı hedeflemektedir. Amacımız çocuklarımızın eşit şartlarda yetişmesi, kötü alışkanlıklardan korunması ve topluma faydalı bireyler olarak hayata hazırlanmalarıdır.”

Dernek Başkanı Yıldırım, çocuklara burs, gıda, giyim ve sağlık desteği sağlanacağını, ayrıca sosyal etkinlikler ve moral programlarıyla onların yanında olunacağını belirtti.

Toplantıda, derneğin kuruluşundan bu yana destek veren kişi ve kurumlara teşekkür eden Yıldırım, "Bu bayrak yere düşmeyecek, nesilden nesile aktarılacak. Bir çocuğun yüzündeki gülümsemeye ortak olmak için sizleri de gönüllü olmaya, yol arkadaşı olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Türk Kadınlar Birliği, Halk Bankası, Selçuk Üniversitesi, Sınav Koleji, Dedeman Ailesi, Kınanın Sultanları ve birçok kurum ve gönüllüye katkılarından dolayı teşekkür edildi.
Çocuk Kalbi Dayanışma ve Koruma Derneği, önümüzdeki süreçte Konya'daki ihtiyaç sahibi çocuklar için eğitimden sağlığa, sosyal hayattan moral desteğine kadar birçok alanda projeler hayata geçirmeyi planlıyor