Konya’da polis memuru Onur ŞİRİN şehit düştü!

 Konya’da polis memuru Onur ŞİRİN şehit düştü!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'nın Karatay ilçesinde, Okyar Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, polis aracının bir TIR ile çarpışması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Kazanın etkisiyle araçtaki bir polis memuru, olay yerinde hayatını kaybetti. Şehit olan polis memuru, 2023 yılında Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğinde göreve başladı. 

Şehidimiz Onur ŞİRİN'in Özgeçmişi:

Şehit Polis Memuru Onur ŞİRİN, 16 Haziran 1988 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra 2014 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. 2016 yılında Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden başarıyla mezun olduktan sonra, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde göreve başladı. Ardından Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde de görev yaptı.

2021 yılında Konya Bölge Özel Harekat Müdürlüğü'ne atanan Onur ŞİRİN, 2023 yılı itibarıyla Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne atanmış ve burada görevine başlamıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Onur ŞİRİN, 25 Şubat 2025 tarihinde, Konya'nın Karatay ilçesinde geçirdiği elim trafik kazası sonucu şehit olmuştur.

Kahraman polis memuru, görev süresi boyunca büyük bir özveriyle halkın güvenliği için çalışmış, en son görevine başladığı Karatay İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde de aynı özveriyle hizmet vermekteydi. Şehidimizin acı kaybı, tüm ülkeyi derinden üzmüştür.

Şehit Polis Memuru Onur ŞİRİN'in aziz hatırası, Türk polisi ve milletinin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaktır. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”