Konya'nın Akşehir ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.
Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri sokak satıcılığı yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslarla ilgili yaptığı istihbarı çalışmalar kapsamında Dr. Vahdi Yamalık Caddesi'nde uyuşturucu madde satışı ve alışverişi yapılacağı yönünde bilgiler elde etti.
Caddeyi takibe alan polis ekibi, daha önce haklarında uyuşturucudan işlem yapılan E.Ç. ve H.O'nun sokakta oturduğunu gördü.
Polisi fark eden E.Ç. cebinden bir paket attı. E.Ç'nin attığı pakette 11 sentetik hap ele geçirildi.
Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada, 10 sentetik hap, kağıda emdirilmiş sentetik uyuşturucu ve 1280 lira para ele geçirildi.
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada da çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
E.Ç. hakkında "uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, kabul etmek" suçlarından işlem yaparak serbest bırakıldı.
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”