Konya’dan Türkiye’ye model oldu: Sosyal İnovasyon Ajansı 5. yılını kutluyor

 Konya’dan Türkiye’ye model oldu: Sosyal İnovasyon Ajansı 5. yılını kutluyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplumsal sorunlara çözüm üretmek amacıyla 2020 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğinde kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı’nın kuruluşunun beşinci yılını kutladı.

Ortaya koyduğu özgün projelerle ajansın kısa sürede Türkiye'de örnek gösterilir hale geldiğini belirten Başkan Altay, şehre değer katan gençleri tebrik etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğinde 2020 yılında kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı (SİA), beşinci kuruluş yılını kutluyor.

 

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplumsal sorunlara kültürel yapı ile uyumlu, sürdürülebilir ve uygulanabilir çözümler üretmek amacıyla kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı'nın kısa sürede Türkiye'de örnek gösterilen bir model haline geldiğini söyledi.

Başkan Altay, "Ortaya koyduğu özgün projelerle şehrimize değer katan genç kardeşlerimi gönülden tebrik ediyorum. Katkılarından dolayı Necmettin Erbakan Üniversitemize teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ajansımız önümüzdeki yıllarda da yenilikçi projeleriyle ülkemizin sosyal dönüşümüne yön verecektir. SİA'nın kuruluşunun 5. yılını kutluyor, genç kardeşlerimizin başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Kurulduğu günden bu yana sosyal inovasyonun gelişimi için önemli projelere imza atan SİA, "En Etkili Sürdürülebilirlik” ödülünün sahibi oldu. 2024 yılı içerisinde 134 etkinlik düzenleyerek 13.608 katılımcıya ulaşan ajans, "Bir Buçuk Derece”, "Yayıncılık Yaz Okulu” ve "Creathon” gibi programlarla gençlerin, araştırmacıların ve profesyonellerin yenilikçi fikirlerini destekliyor. Destek programları ile de gençlerin çözümün parçası olması için katkı sunmasına zemin hazırlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”