Konya’nın 9 ilçesinde okullar tatil edildi! İşte o ilçeler...

 Konya’nın 9 ilçesinde okullar tatil edildi! İşte o ilçeler...

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Valiliği, etkili olan elverişsiz hava koşulları nedeniyle bazı ilçelerde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Konya Valiliği etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.


Konya Valiliği sosyal medyadan gerçekleştirdiği açıklama ile duyurdu. İşte tatil olan ilçeler...
"Kıymetli Vatandaşlarımızın Dikkatine
➖ Selçuklu ilçemizde Tepekent ve Başarakavak mahallelerinde,
➖ Seydişehir ilçemizde Mesudiye, Yaylacık, Ketenli, Dikilitaş, Çatmakaya, Susuz ve Gölyüzü mahallelerinde,
➖ Ereğli ve Emirgazi ilçelerimizde taşımalı eğitim gören öğrenciler için,
Ayrıca;
➖ Halkapınar, Hadim, Taşkent, Güneysınır ve Derebucak ilçelerimizde tüm okullarda,
Elverişsiz hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önleyici tedbir olarak, İlçe Hıfzıssıhha Kurulları'nın aldığı karar doğrultusunda 07 Şubat 2025 Cuma günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”