Seydişehir’de Kahkaha Dolu Gece: “Tarlabaşı Karakolu“ Tiyatrosu Sahnelendi!

 Seydişehir’de Kahkaha Dolu Gece: “Tarlabaşı Karakolu“ Tiyatrosu Sahnelendi!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Seydişehir Belediyesi tarafından gösterime sunulan "Tarlabaşı Karakolu” tiyatro oyunu Seydişehir'de sahne aldı.

Kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, çalışmalarına devam eden Seydişehir Belediyesi Yalçın Özden'in kaleme aldığı "Tarlabaşı Karakolu" isimli tek perdelik tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Abdülkadir Güler, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Başkanları ile sanatseverler katıldı.

Yalçın Özden tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, izleyicilere eski Beyoğlu karakol maceralarını anlatırken kahkaha dolu bir gece sundu.

İzleyicilerden büyük beğeni alan oyun sonunda sanatseverler Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu'na teşekkür etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”