Temizliğin yıldızı Kadir Ezildi Konya’da! O Belediyeye ziyarette bulundu

 Temizliğin yıldızı Kadir Ezildi Konya’da! O Belediyeye ziyarette bulundu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Temizlik konusundaki titizliği ve televizyon programlarıyla geniş kitlelerin sevgisini kazanan NOW TV sunucusu Kadir Ezildi, Konya'nın Ilgın ilçesini ziyaret etti. Akrabalarını görmek üzere Konya'ya gelen Ezildi, Ilgın Belediyesi'ne de bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Günün sonunda Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil ile bir araya gelen Kadir Ezildi, başkanlık makamında hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sırasında samimi ve sıcak anlar yaşanırken, Ezildi'nin Ilgınlı hemşehrileriyle sohbeti de dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Apil, Kadir Ezildi'ye teşekkür ederek Ilgın'ın misafirperverliğini vurguladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”