Türkiye’nin dört bir yanından talep var: Konya’dan Türkiye’ye şifa kapısı
Ekl. Tarihi:
- Güncel. Tarihi:
Konya’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı Erişkin Arındırma Merkezi’nin (AMATEM) basın tanıtım programı gerçekleştirildi.
Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, hizmet binasında yaptığı konuşmada, binanın psikiyatri hastalarına özel planlamış bir hastane olduğunu söyledi.
Türkiye'nin her bölgesinden arandıklarını belirten Koç, "Afyonkarahisar, Karaman, Aksaray gibi illerimizden bize hastalar geliyor. 'Yeriniz var mı? Hastamız yatacak.' diye arıyorlar." dedi.
Koç, hastanenin mayıs ayında hasta kabulüne başlamasının planlandığını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Binayı kadın erkek olarak simetrik şekilde ayarlandı ve ayırdık. Spor ve ergoterapi dediğimiz müzik, resim, diğer sanatsal faaliyetler, tarım alanları, spor alanları, onların rahat edeceği çok rahat alanlar oluşturuldu. Bunalmadan bu tedaviyi kabullenebilecekleri ortamlar oluşturuldu. Ayrıca alkol bağımlılarımız direkt müdahale edebileceğimiz yoğun bakım alanımız var. Onlar da burada tedaviye kavuşup normal hayatlarına dönmeleri için gerekli ortamı sağladık."
Önemli Not:
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.
Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı,
küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı,
kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir
yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar.
Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”