Yeniden Refah Partisi Konya’da ses kayıtları gündeme bomba gibi düşen o isim istifa etti!

 Yeniden Refah Partisi Konya’da ses kayıtları gündeme bomba gibi düşen o isim istifa etti!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Yeniden Refah Partisi 31 Mart seçimlerine damga vurmuştu. Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Temel Peker istifa etti. Temel Peker istifasını şu sözlerle duyurdu, "Kıymetli Dost ve Arkadaşlarım; Malumunuz üzerine 01.08.2023 tarihinde Yeniden Refah Partimizin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Bey'in tensipleriyle Konya İl Başkanı olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Göreve geldiğimizde Konya'daki üye sayımız 5.055'idi. Seri bir şekilde Teşkilatlanarak hareket mekanizmaları sağlam, donanımlı ve liyakatli İl Yönetim kurulu üye atamalarını ivedilikle yaptık.


Atamış olduğumuz İlçe Başkanlarımız ve Teşkilatlarımızın azimli ve gayretli çalışmaları neticesinde Konya'daki üye sayımızı % 600'ün üzerinde bir oranla artırarak 32.000'e çıkardık.

2023 Genel seçimlerinde Yeniden Refah Partimiz Konya'da %5 oy almıştı. 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçiminde bir önceki Genel seçime oranla % 23.50 oy oranı ile %350'linin üzerinde bir artışla yukarı yönlü bir ivme sağladık. Bu oy oranıyla da 6 ilçemizin belediye Başkanlığını kazanmayı başardık. İcra kurulumuz olarak hedeflemiş olduğumuz %35'lik oy hedefine maalesef ulaşamadık. Konya İl Başkanlığı ve Teşkilatı olarak bu başarısızlığı öncelikle şahsıma indirgeyerek hiç bir bahaneye sığınmadan sorumluluğu üzerime alıyorum. İcra kurulumuzla almış olduğumuz ortak karar neticesinde birlikte istifamızı kamuoyuna sunuyoruz. Bu süreçte verdiğiniz desteklerden dolayı başta icra kurulumuza, Teşkilat mensuplarımıza ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Nihayete eren Seçimin Ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor sizleri Allah'a emanet ediyorum. Bayrağı devralacak arkadaşlarımıza yeni görevlerinde şimdiden başarılar diliyorum. Saygılarımla." ifadelerine yer verdi.

,

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”