Karatay’da "Öğrenci-veli buluşmaları" sürüyor

 Karatay’da

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Öğrenci-veli buluşmaları" kapsamında lise öğrencileri ve aileleri sabah namazında bir araya geldi.

Karatay Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve aileleri Karaaslan Kuba Camisi'nde sabah namazı kıldı.

Namazın ardından öğrenciler ve ailelerine, Karatay Kent Konseyince çorba ikramı yapıldı.

Açıklamada ifadesine yer verilen Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan, "Öğrenci-veli buluşmaları"nın birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini, öğrenci ve ailelerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise öğrencilere yönelik programlar düzenleyen Karatay Kent Konseyine teşekkür etti.

"Öğrenci ve veli buluşmaları"nın güzel bir proje olduğuna değinen Kılca, şunları kaydetti:

"Gençlere yönelik böyle güzel programların yapılması büyük bir mutluluk vesilesi. Birlik ve beraberliğimize katkı olacağını bildiğimiz bu buluşmalarımız, Karatay Kent Konseyimizin öncülüğünde devam edecek. İlçemizde birlik ve beraberlik olduğu sürece gelişmek ve ilerlemek daima mümkün."

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”