Konyaspor’da art arda ayrılıklar yaşanıyor!

 Konyaspor’da art arda ayrılıklar yaşanıyor!

Ekl. Tarihi:

Küme düşmekten son hafta kurtulan  Konyaspor'da art arda ayrılıklar yaşanıyor. Konyaspor'da sözleşmesi biten oyuncular takıma veda ediyor. Konyaspor Kulübü sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajları paylaştı.

TEŞEKKÜRLER TEENAGE HADEBE!

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Teenage Hadebe'ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER VALON ETHEMI!

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu ikinci yarısında geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Valon Ethemi'ye teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER ALEXANDRU CICALDAU!

Kulübümüze, Süper Lig 2023-24 Sezonu öncesi geçici transfer olan ve yeşil beyaz formamızı terleten Alexandru Cicâldău'ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER AHMET OĞUZ!

Futbolcumuz Ahmet Oğuz'un sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Ahmet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER SONER DİKMEN!

Futbolcumuz Soner Dikmen'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze üç sezon hizmet eden kaptanımız Soner'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

TEŞEKKÜRLER MUHAMMET DEMİR!

Futbolcumuz Muhammet Demir'in sözleşmesi sona ermiştir. Kulübümüze iki sezon hizmet eden Muhammet'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Anadolu Kartalı'nda sözleşmesi sona eren oyunculardan Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, ve Yunus Mallı ile sözleşme uzatılması beklenmiyor.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”