Uğur Başkan'a çağrı

  Uğur Başkan'a çağrı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

“BELEDİYE İŞÇİLERİMİZİN SESİ OLALIM”
Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Konya'da çok etkin olan faaliyetler yürütmektedir. Özellikle belediyecilikte birçok şehrin önüne geçebilecek nitelikte titiz çalışmalar çıkarılmaktadır.


Spor, sağlık, ulaşım gibi birçok alanda Konya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları yadsınamaz. Altay'ın, belediyecilikte yönetime geldiği günden bugüne yaptığı çalışmalar Konya adına çığır açmıştır. Öyle ki başarısı ile Konya'da tüm vatandaşların sevgisini kazanmış bir başkandır.





Çalışmalardan kısaca bahsetmemiz gerekirse, bir cenaze olduğunda belediyemiz morg hizmeti, kefenleme gibi tüm ihtiyaçları karşılamakta, kazı işlemine kadar tüm hizmetleri ücretsiz yapmaktadır. Ayrıca yine ulaşımda en uygun fiyatlarda hizmet sağlanmaktadır. Konya dışında bu ücretlendirmeler ile ulaşım neredeyse imkansızdır. Spor alanında ise yaptığı yatırımlar Konyamızın adını daha çok duyurmak için etkin olmuştur. Özellikle 5.İslami Dayanışma Oyunlarının Konya'da yapılması ve bu aşamada Konya'ya gelen sporcu ve antrenörlerin en iyi şekilde ağırlanması, programın ilk günden itibaren sorunsuz olması da başarılı olduklarının resmen bir kanıtı olmuştur.
Farklı illerde duyduğumuz su zehirlenmelerinden de yola çıkarak şunu diyebiliriz ki Konya'da temiz su konusunda da güzel bir çalışma ortaya konulmaktadır.


Sözün özü tüm çalışmalarında da halkın gözetilerek hareket edilmesini sağlayan Altay, hiçbir vatandaşı mağdur etmemek yönünde çalışmaktadır. Bunu sağlarken de güçlü bir belediye kadrosu bulunmaktadır.
Bu güçlü kadro konusunda son zamanlarda belediye işçilerinin müzdarip oldukları bir konu var. İşçilerin tüm konuları ile ilgilenmek üzere kurulmuş ‘işçi sendikası' yeterince işçilerin haklarını savunamıyor ve işçilerin mağduriyeti ortaya çıkıyor. İşçiler verimli çalışmalar ortaya koyuyor. Sendika işçilerin haklarını arayamıyor.





İşçiler verimli çalışıyor ama emeklerinin karşılığını alamıyor. Bu durum sendika tarafından duyurulamıyor. Şuan ücretlendirme ile zor duruma düşen işçilerimizin durumlarını haber merkezimize gelen yoğun çağrılar sonucunda öğrendik. Bu konuda gelen veryansınlar ile  bir çağrı da bulunmak istedik.
Verimli hizmetler ortaya koyarak gecesini gündüzüne katan belediye işçilerimizin ücretlerinin standartın altında olması, sendikanın da yeterince bu durumun ciddiyetini yansıtamaması işçiler bazında ciddi sorunlara sebep oluyormuş. Uğur İbrahim Altay'a başarılı çalışmaları için hem vatandaş hem de basın olarak teşekkürü borç biliriz ve bununla birlikte çağrıda bulunmak isteriz ki işçilerin hakları konusunda etkin bir çalışma ortaya konulmalıdır, şuan sendikanın işçiler için talep ettiği ücretlendirme değerlendirilerek işçilerimizin bu konuda refaha ulaşması sağlanmalıdır. Uğur Başkanımızın ne kadar çok vatandaşa ve işçisine değer verdiği bir gerçektir. Naçizane isteğimiz belediye işçilerimizin çağrıları yerini bulsun, bizlerde basın olarak bu sorunun sesi olabilelim. Konyamızın bu kadar refah ve konforlu bir şehir olmasını sağlayan Başkanımız Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere  tüm belediye çalışanlarımıza emeklerini görerek teşekkür ederiz.
 




 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”