Bu burca sahip olanlar dikkat! Adımlarınızı bilerek atın

 Bu burca sahip olanlar dikkat! Adımlarınızı bilerek atın

Ekl. Tarihi:

Reklam

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçları yorumlandı. derlenen bilgilere göre burçların yaşayacakları ortaya çıktı.

 

Koç Burcu

Bugün erkenden ne istediğinizden emin olmak pek kolay değildir. İstediğinizi düşündüğünüz bir şeye odaklanıp sonra bunun aslında sorunlarınızın cevabı olmadığını keşfedebilirsiniz. Genel olarak, bugünlerde sevginizi daha özgürce paylaşıyorsunuz ve ileriye bakıyorsunuz. Bugün, değerlerdeki farklılıklardan dolayı bazı hayal kırıklıkları yaşanabilir. Soğukkanlı bir hava yayabilir, parayla ya da kendinizi daha iyi hissettireceğini düşündüğünüz şeylerle uğraşıyor olabilirsiniz. Kendinizi yeniden rotanıza sokana dek huzursuzluk muhtemeldir. Yine de bu, özellikle gün ilerledikçe, başkalarıyla ortaklık kurmak ve iyi geçinmek için genel olarak iyi bir gün.

Boğa Burcu

Keskin gözlem gücünüzden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilirsiniz. Hiçbir detayı atlamayacağınız bir gün. Çevresel koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Şartlar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmayı başarabileceksiniz. Hata yapmamaya çalışın.

İkizler Burcu

Bugün erken saatlerde mahremiyet ve birliktelik ihtiyacına ilişkin birbiriyle yarışan duygular olabilir. Bir şeyleri geçici olarak oldukları gibi görmek kolay değildir. Güvensizlikten kaynaklanan duygularla kalpten gelen duygular arasında ayrım yapmayı hedefleyin. Bir şeyler çıkmaza sürükleniyor olabilir, bu da alternatifleri araştırmanız gerektiği anlamına gelir. Nitekim mevcut hayal kırıklıklarından dolayı bir gün pişman olabileceğiniz bir şeye atlamamaya dikkat edin. İşleri kolaylaştırmak veya adım adım ilerlemek daha iyidir.

Yengeç Burcu

Kişisel tercihleriniz ve beklentileriniz konusunda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Her açıdan yoğun bir sürece giriyorsunuz. Enerjiniz ne kadar yüksek olursa olsun, günün sonunda kendinizi zihinsel açıdan yorgun hissetmeye ihtimaliniz var. Mantığa yatmayan ne varsa ondan uzak durmalısınız. Kendinize gereğinden fazla sorumluluk yüklenecek olursanız da karmaşa yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu

Bugün erken saatlerde çözülmesi gereken karışık sinyaller olabilir ve ayrıca iş-yaşam dengenizi yönetmek konusunda da sorunlarla uğraşıyor olabilirsiniz. İstekleriniz ve ihtiyaçlarınız netleşene kadar karar vermeyi yavaşlatmak ve oyalamak mantıklıdır. Hayatınızdaki insanlar bölünmüş dikkatinizden dolayı hüsrana uğrayabilir ve siz de onları geçici olarak anlamakta biraz zorlanabilirsiniz. Ne mutlu ki gün daha net ilerler. Meraklısınız ve bağlantı halindesiniz; fikirlerinizi ve zamanınızı özel biriyle paylaşmaktan keyif alabilirsiniz.

Başak Burcu

Burcunuzla etkileşim içerisinde bulunan gezegenlerden alacak olduğunuz etki sayesinde her şeyin daha iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Çevresel koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız.

Terazi Burcu

Bugün hayatınıza hoş bir enerji akışı ve yeniden başlama veya yeni bir deneyimin tadını çıkarma arzusu getirebilir. Duygular son günlere göre daha şeffaf. İletişim becerileriniz bu günlerde genel olarak iyi durumda olsa da mesajınızın erkenden iletilmesinde bazı sorunlar yaşanabilir ancak bu geçicidir. Kendinizi netleştirmek için ekstra özen göstermeniz en iyisi olabilir. Tamamlanmamış bir işi halletmek şu anda pek çekici görünmese de yapacak işlerin kaldığına dair rahatsız edici duygudan kaynaklanan suçluluk veya stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Başta kendinizi belirsizlik içinde hissedebilirsiniz veya karışık sinyaller yüzünden kafanız karışabilir. Neyse ki daha basit bir enerjiyle ilerliyor.

Akrep Burcu

Geçmişte kalması gereken bazı şeylerin yeniden gündeminizi meşgul etme ihtimali var. Kendinizi genel olarak baskı altında hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengelerin karmaşıklığı içerisinde kendinizi kaybolmuş da hissedebilirsiniz. Dengeli olmanız gerekiyor.

Yay Burcu

Şimdi arzularınız acil ve güçlü. Nitekim bugünün erken saatlerinde, bu istekler gerçekten kalbinizde olanı yansıtmayabilir. Aslında, eğer bazı şeylerden kaçınıyorsanız ya da kalbinizde olanı görmeye tam olarak hazır değilseniz, arzularınız sizi bir düzeyde yoldan saptırabilir. Şimdi mümkünse büyük seçimleri bekletmek mantıklıdır. Kendinizi keşfetmek için kendinize biraz yer açmak iyi gelebilir. Bir dereceye kadar vicdanınıza yük olabilecek ev işleri veya sorumluluklar için istekli olmayabilirsiniz ancak zihninizi rahatlatmak için buna ihtiyacınız var.

Oğlak Burcu

Yakın zamandan beri devam eden yaşamsal sorunlarınız ve sıkıntılarınız iyiden iyiye azalmaya başlıyor. Pozitif etkiler alabileceğiniz bugün içerisinde hedeflerinizle ilgili girişimlerde bulunmaktan geri kalmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz her türlü durumdan rahatlıkla yarar sağlama şansınız var. Tam olarak kestiremediğiniz konularda da daha titiz davranmaya çalışmalısınız.

Kova Burcu

Çeşitlilik arzunuz bu günlerde güçlü ancak bugün erken saatlerde, büyük bir parçanız kendinizi gizlemek veya gözlemlerinizi kendinize saklamak istiyor. İletişimler biraz hatalı olabilir veya zamanlama şu anda yanlış olabilir. Bazı şüpheleriniz veya endişeleriniz arkadaşlarınızla doğal bir şekilde etkileşime girmenizi engelleyebilir. Bugün sadece biraz zorlayıcıdır ancak geçici olarak bölünmüş, birinin duyguları hakkında kararsız veya belirsizlik içinde kalmış hissedebilirsiniz. Dikkatinizi çekmek için yarışan pek çok şey ve muhtemelen insan varken, bir sonraki adımınızı bilmek kolay değildir. Yönünüzü bulana kadar yavaşlamak mantıklıdır.

Balık Burcu

Hayatın zorlukları karşısında daha dikkatli ve dengeli davranmaya çalışmalısınız. Kişisel yaklaşımlarınızı tekrar tekrar gözden geçirmeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. İçsel huzurunuzu bozabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”