Bahar dizisi reytingleri devirdi!

 Bahar dizisi reytingleri devirdi!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Show Tv'de izleyicilerle buluşan MF Yapım imzalı 'Bahar' dizisi yayınlanan son bölüm ile birlikte en çok reyting alan yapım oldu.

Bahar (Demet Evgar), üç çocuklu ve ideal bir aile hayatına sahip bir hemşiredır. Eşi Timur (Mehmet Yılmaz Ak) ise başarılı bir doktordur. Dışarıdan bakıldığında kusursuz görünen bu ailenin içinde ise birçok sır ve yalan barınmaktadır.

Bahar, bir gün ani bir hastalığa yakalanır ve hayati tehlikeye girer. Bu hastalık, ailenin tüm sırlarının ortaya çıkmasına ve dengelerin sarsılmasına neden olur. Bahar, hastalığıyla mücadele ederken aynı zamanda ailesini de bir arada tutmaya çalışır.

İşte Show Tv'nin sevilen dizisinde bu hafta yaşananlar...

Hastaneye bağış toplamak için düzenlenen balo sırasında Timur ve Rengin'in kaçamağı ortaya çıktı. Timur, Bahar'a her şeyi itiraf etmek zorunda kaldı. Rengin de Timur'a olan ihanetini itiraf eder ve ondan ayrıldı. Hastaneye bağışlar toplanır ve inşaat başladı. Bahar ve Evren yakınlaştı. Dizi, Bahar ve Evren'in mutlu bir şekilde birlikte yürümesiyle sona erdi.

Bölümün Son Sahnesinde:

Bahar ve Evren, el ele tutuşarak güneş batımına doğru yürürler. Birbirlerine bakarlar ve gülümserler. Son sahnede "Mutlu Son" yazısı belirir. 

BAHAR'IN YENİ FRAGMANI YAYINDA 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”