ASRIN FELAKETİ

Zaman olduğu gibi geçmezken vakit en acılı nokta atışını, kalbimizde büyük bir etki yarasını bıraktığı zaman yapmıştı. Geçtiğimiz aylarda yaşadığımız deprem felaketinin içimizde bıraktığı derin sızıyla geçirdiğimiz bir Ramazan ve onun ardından gelen buruk bir bayram tadını olduğundan daha da buruk bir şekilde hissettirdi. Nice sevdiklerini, eşlerini ve ailelerini kaybeden kardeşlerimiz bu bayramı olduğundan daha da buruk geçirdi ve geçirmekte.

İçimize işleyen en derin acılardan bir tanesi adına verdiğimiz mücadele, kalbimizde hâlâ derin bir yarayı kanatıyor, geçen zamanın ardından içimizdeki yara bir türlü kabuk bağlamadı ve asla geçmeyecek.

Bu acı kalbimizden hiçbir zaman silinmeyecek ve zihnimizde unutulmayacak. Kaybettiğimiz her vatandaşımız adına geçirdiğimiz her bayram, bu depremin üzerimizde bıraktığı buruklukla yerini korumaya devam edecektir. Üzerimize düşen ise onlar adına her daim dua etmek ve ailelerine sabır dilemek olacaktır. Ne kadar zor bir süreç olsa da bu acının asla silinmeyeceğinin farkına vararak nice acısız bayramlar dilemekteyim.


*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR

*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR

Yazarın Diğer Yazıları