Konya’da kuyumcu patron ve eşi hakkında ağır iddialar! Yargılama başlıyor

 Konya’da kuyumcu patron ve eşi hakkında ağır iddialar! Yargılama başlıyor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’da kuyumculuk yaptığı belirtilen Mustafa A. ile eşi M.Ş.A. hakkında, yanlarında çalışan genç bir kadına yönelik cinsel saldırı, şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçlamalarıyla hazırlanan iddianame kabul edildi.

Çift, önümüzdeki günlerde Konya Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede, Mustafa A.'nın mağdur kadına yönelik birden fazla kez cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilirken, eşi M.Ş.A.'nın ise olaylara yardım ettiği, bazı anları cep telefonuyla kaydettiği ve daha sonra mağduru bu görüntüler üzerinden baskı altına almaya çalıştığı öne sürüldü.

Telefon Mesajları Delil Olarak Dosyada

Soruşturma kapsamında elde edilen telefon mesajları ile dijital materyaller de iddianamede deliller arasında yer aldı. Savcılık, bu bulgular doğrultusunda sanıklar hakkında çeşitli suçlardan dava açılmasını talep etti.

33 Yıla Kadar Hapis İstemi

Hazırlanan iddianamede, Mustafa A. hakkında yöneltilen suçlamalar kapsamında toplam 21 yıla kadar, eşi M.Ş.A. hakkında ise 12 yıla kadar hapis cezası istendi.

Suçlamaları Kabul Etmediler

Haklarında hazırlanan iddianameye konu olan suçlamaları kabul etmeyen çiftin, yargılama sürecinde savunmalarını mahkemeye sunacağı öğrenildi. Dosya, önümüzdeki günlerde Konya Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek ilk duruşmayla birlikte yargı sürecine taşınacak.

Yargılama sonunda mahkemenin vereceği karar, yapılacak duruşmalar ve toplanacak deliller doğrultusunda belirlenecek. Sanıklar hakkında henüz kesinleşmiş bir mahkûmiyet kararı bulunmuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”