Şivlilik coşkusu Konya Şeker’de yüzleri güldürdü

 Şivlilik coşkusu Konya Şeker’de yüzleri güldürdü

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Şeker merkez kampüs girişinde düzenlenen geleneksel Şivlilik etkinliğinde TORKU ürünleri yüzlerce çocukla buluştu; gün boyu süren ikramlar vatandaşlardan yoğun ilgi gördü

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Konya Şeker merkez kampüs girişinde geleneksel hale gelen Şivlilik etkinliği, çocukların neşesi ve vatandaşların yoğun ilgisiyle coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında TORKU'nun birbirinden lezzetli ve doğal ürünleri, gün boyunca yüzlerce çocukla buluşturuldu.

Hazırlanan ikram alanlarında çocuklar mutluluk yaşarken, aileler de etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Gün boyu süren ikramlarda TORKU ürünleri kısa sürede tükendi. 
Vatandaşlar, TORKU'nun yerli üretim anlayışı, doğal ve güvenilir ürünleri sayesinde gönül rahatlığıyla tercih ettiklerini ifade etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”