Anasayfa GÜNCEL KONYA EKONOMİ SPOR SİYASET EĞİTİM YAŞAM DÜNYA KÜLTÜR-SANAT SAĞLIK TEKNOLOJİ

YAĞIZ: HİZMET KIRMIZI ÇİZGİMİZ

07 Ocak 2022 Cuma 11:46
Konya Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, esnaf ziyaretleri kapsamında Kamyon Garajı’ndaki üyelerle tekrar bir araya geldi. Başkan Adayı Yağız, “Pusula rengimiz kırmızı, hizmette parolamız ise; ‘Hizmet kırmızı çizgimiz’ şeklindedir. Gelin, birlik olalım ve 9 Ocak 2022 Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi’de kırmızı pusulayı sandıkla buluşturalım” dedi.


Konya Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, esnaf ziyaretleri kapsamında Kamyon Garajı'ndaki üyelerle tekrar bir araya geldi. Başkan Adayı Yağız, "Pusula rengimiz kırmızı, hizmette parolamız ise; ‘Hizmet kırmızı çizgimiz' şeklindedir. Gelin, birlik olalım ve 9 Ocak 2022 Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi'de kırmızı pusulayı sandıkla buluşturalım” dedi. 

            Şoförler Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Yağız, Kamyon Garajı esnafıyla 3. kez bir araya geldi. Yoğun ilginin gözlendiği ziyaret kapsamında tüm üyelerle bire bir temas kuran Başkan Yağız, olumlu tepkiler aldı.
            GERÇEKÇİ OLMAYAN VAATLERDEN UZAĞIZ
Ziyaretlerinde gerçekçi olmayan vaatlerden uzak durduklarını belirten Başkan Adayı Yağız, hizmeti esas aldıklarını vurguladı. Başkan Adayı Yağız,  "Bizim yapamayacağımız bir konuda söz vermemiz açıkça sizleri kandırmak olur. Çünkü bazı konular vardır ki Oda'nın yetki ve sorumluluk alanının dışındadır. Bu ilgili kurumların takdiriyle değerlendirilecek bir konudur. Bizim burada yapacağımız sadece karşılıklı müzakere ve üyelerimizin taleplerini aktarmak olacaktır. Mesela Kamyon Garajı. ‘Bunu biz yapacağız' demek yerine ‘takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz' demek farklı şeylerdir. Bunun haricinde ‘biz yaparız, bizden başkası yapamaz' sözleri popülist bir yaklaşımdan öteye gitmez. İnşallah biz bu yanlışa düşmeyeceğiz. Üyelerimizi kandırarak alacağımız tek bir oy bile meşruiyetimize gölge düşürür. Bunun bilincindeyiz. Şunu kalbi olarak söylüyorum: Kamyon Garajı'nın yapılması için tüm gücümüzle mücadele vereceğiz ve mütemadiyen takipçisi olacağız” dedi.
           


KIRMIZI PUSULAYI SANDIKLA BULUŞTURALIM

Esnaf üyelere yaptıkları her ziyarette çözüm bekleyen mesleki sorunları, çözüm önerilerini ve talepleri dinlediklerini kaydeden Başkan Adayı Yağız, "Bizim için önemli olan hizmet edeceğimiz üyelerimizi yerinde görmek onları dinlemek ve sorunları doğru tespit etmektir. Biz, sorunların çözümü noktasında nelerin ortaya konulması gerektiğini bilgi ve tecrübemiz dahilinde değerlendiriyor; istişareler sonucunda tüm bunları projelendiriyoruz. Sizlerin teveccühü ve samimiyeti bizleri yönlendiriyor. Ve sizlere söz veriyoruz; hizmet etmek bizim kırmızı çizgimiz olacak. Biliyorsunuz 9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurulunda biz başkan adayları olarak her birimizin pusula rengini belirledik. Bu doğrultuda Murat Yağız olarak benim rengim kırmızı çıktı. Pusula rengimiz kırmızı, hizmette parolamız ise; ‘Hizmet kırmızı çizgimiz' şeklindedir. Gelin, birlik olalım ve 9 Ocak 2022 Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi'de kırmızı pusulayı sandıkla buluşturalım” diye konuştu.
 


Kaynak Haber Merkezi

Konya’da cadde ve sokakları sağanak vurdu!

Türk asıllı siyasetçi, Avrupa Parlamentosu seçimleri için Konya’daki hemşehrilerinden destek istiyor

Konya’da otomobilin motor kısmına kedi yavrusu sıkıştı!

Yapay zeka korkutuyor! Birçok yeni iş alanı üretiyor ama birçoğunu yok ediyor!

Hakan Fidan: Soykırım davasına müdahil olacağız

Bakan Işıkhan: İşçi kardeşlerimizin haklarını gözetmeye, refahlarını artırmaya devam edeceğiz

Konya’da bir kişi sobadan sızan gazdan zehirlendi

Konya’da tır ile otomobil çarpıştı! 4 yaralı var!

Bir tarafta bahar diğer tarafta kar yaşandı!

Türkiye’ye örnek olan DOSD Meram’ın gündemi: Merkezin gelecek planlamaları oldu

Saraçhane’de göstericiler polise taş ve bayrak sopasıyla saldırdı

Özel ve İmamoğlu Taksim yürüyüşü için Saraçhane’de konuştu: ’’Biz çatışma olsun istemiyoruz’’

Konya’nın 100 milyonluk yatırımı içler acısı duruma düştü!

Konya’da üretilen yerli ve milli sondaj kulesi Gabar’a gidecek

Trafik sigortasında yeni dönem!

Günlük 8 milyon ekmeğin israfı önlendi! 27 bin fırında ekmek mesaisi sürüyor

Konya’da yaşam kalitesi her alanda yükseliyor

Meteoroloji’den Konya’ya kuvvetli yağış uyarısı! 28 il için sarı kod verildi!

Bitcoin’in fiyatı 60 bin doların altına geriledi

Sürücüler dikkat! 1 Mayıs nedeniyle Konya’da bu yollar trafiğe kapanacak!

Temassız kartlarda işlem limiti artırıldı!

Konya’da beklenen yağış gerçekleşti! Çiftçiler sevinçle karşıladı!

DİĞER HABERLER