Reklam

11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DA BULUŞACAK

 11 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DA BULUŞACAK

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

CHP Konya İl Başkanlığı 23-24 Aralıkta Büyükşehir Belediye Başkanlarının Konya ile buluşmasına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi.
23-24 Aralık'ta Konya'da gerçekleştirilecek olan 11 Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Başkanı'nın buluşmasıyla ilgili CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il binasından program akışı hakkında bilgi vermek için basın mensuplarıyla bir araya geldi.



Program akışı hakkında mikrofonlara konuşan Bektaş; ”11 Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediye Başkanımız kendi şehirlerindeki toplantıları bitirdikten sonra Anadolu'da farklı illerde toplantı yapmayı uygun gördüler ve hemen başlangıçta, Şeb-i Arus nedeniyle bizim için, Konyalılar için bütün dünya için önemli olan aidat Mevlana kenti Konya'yı programlayıp kendi toplantılarını Konya da gerçekleştirecekler.



Konyalılarla buluşma noktasındaki bizim Konya il örgütünün talebini geri çevirmediler, bunu uygun gördüler. Bu noktada alışılmışın dışında kendilerini görmek isteyenlerle kapalı salon toplantıları yerine Konya'nın kalabalık yerlerine gerçekleştirecekleri ziyaretlerle doğrudan spontane orada kim varsa Konyalı hemşerilerimizle buluşmaya tanışmaya Konyalılara Mevlana'nın hoşgörü kentine gelmeyi uygun buldular” diye konuştu.



"VATANDAŞLARIMIZA MORAL VERECEKLER”
Konuşmasının devamında Bektaş” Bütün Konyalı hemşerilerimiz toplu halde başkanlarımızın Mevlana ziyareti ile 23'ü Cuma günü saat, 11:00'de başlayacak. Toplantı toplu halde başkanlarımızı görmek isteyen hemşerilerimiz orada başkanlarımızla buluşabilirler.



Bunun dışında başkanlarımız bölge bölge sahaya dağılacaklar, kentin çeşitli noktalarında vatandaşlarımızla hasbihâl edecekler. Onların sorunlarını dinleyecekler, Konyalı yurttaşlarımıza moral verecekler ve tanışacaklar. Çünkü her biri farklı yörelerden gelen belediye başkanlarımız " dedi.




TÜRKİYE'YE VE DÜNYA'YA BÜYÜK BİR MESAJ VERİLECEK
Bektaş en son olarak "İkinci gün kendileri bir toplantı gerçekleştirecekler. Bu toplantı akabinde toplantı ile ilgili bilgi verilecek bir basın açıklanması düzenlenecek.



Konyamızı bütün belediye başkanlarımıza tanıtmak Konya'yla bir köprü kurmak, hoşgörü kentinde Şeb-i Arus haftasını müteakiben, bir hoşgörü toplantısı yapmak bu noktada kentimizde Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarını buluşturarak ortak toplumsal barışın, huzurun, yapılmak istenenin aksine genel yürütme iktidar tarafından gerilmek istenen havanın tüm Türkiye'ye bir mesaj olarak Konya'dan verilmesi hedeflenmektedir” diye konuştu.





HABER/KAMERA:Ali İsmail Taşcı


 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”