AK Parti Konya’da flaş ayrılık! Dolular aday olmayacak

 AK Parti Konya’da flaş ayrılık! Dolular aday olmayacak

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da yıllardır AK Parti'ye hizmet eden Mustafa Dolular 7 yıllık görevinin ardından yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.

AK Parti Meram ilçe Başkanı Mustafa Dolular  sosyal medya hesaplarından aday olmayacağını duyurdu.

AK Parti Meram ilçe Başkanı  Mustafa Dolular:

Yaklaşık 7 yıldır hizmette bulunduğum AK Parti Meram İlçe Başkanlığı görevimde yeni dönemde aday değilim.

Başkanlık dönemlerimde birlikte çalıştığım tüm dava arkadaşlarımdan ve hemşehrilerimizden helallik diliyorum. Kongre sürecimiz hayırlara vesile olur İnşaAllah…''ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA DOLULAR KİMDİR?

1975 Konya doğumluyum. Lise eğitimimi Konya İmam Hatip Lisesinde tamamladım. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'nde Şehir ve Bölge Planlama bölümünü bitirdim. Mimarlık-İnşaat ve Planlama üzerine aktif bir şirketim var. 2004-2014 yılları arasında yaklaşık 5 dönem boyunca Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanlığı yaptım. 2014/Aralık-2017/Aralık yılları arasında AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. 2014'den beri Konya Ticaret Odası meclis ve KTO Karatay Üniversitesi mütevelli heyet üyesiyim. Ocak 2017' den beri Konya Kültür Varlıkları Koruma Kurulunda kurul üyesiyim. Çeşitli vakıf ve derneklerde mütevelli heyet üyeliği ve yönetim kuruluğu üyeliği yaptım. 1 Ocak 2018'den itibaren Meram AK PARTİ İlçe Başkanlık görevini icra ediyorum. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”