“Annefest” Konya’da anneleri bir araya getirdi: Sevgi ve neşe dolu anlar

 “Annefest” Konya’da anneleri bir araya getirdi: Sevgi ve neşe dolu anlar

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Anneler Günü’ne özel olarak düzenlenen “Annefest” programı, büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Gün boyu süren festivalde müzik dinletileri, sahne gösterileri, eğlenceli yarışmalar ve hayır amaçlı kermes programı yer aldı.

Anneler ve çocuklarının birlikte yarıştığı etkinliklerde renkli ve keyifli anlar yaşandı. Yarışmalar sonunda dereceye giren katılımcılara çeşitli ödüller verildi, festival alanı sevgi ve neşeyle doldu.

AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde; Selçuklu, Karatay ve Meram İlçe Kadın Kolları ile birlikte hazırlanan el emeği ürünler ve yöresel gıda stantları yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilen gelir, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere ayrıldı.

Programa AK Parti Konya İl Başkanı Fatih ÖZGÖKÇEN'in eşi Nagehan ÖZGÖKÇEN, Konya Milletvekili Tahir AKYÜREK'in eşi Fatma AKYÜREK, Meram Belediye Başkanı eşi Feyza KAVUŞİl Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyesi Esma ÇOKMEN ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Program ile ilgili bilgi veren AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem YILMAZ, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Annelerimiz, sabrın, sevginin ve fedakârlığın en güçlü temsilcileridir. Bugün burada, onların emeklerine bir nebze de olsa karşılık vermek, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı artırmak için bir araya geldik.


Öncelikle her zaman bizlere destek olan ve çalışmalarımıza güç katan AK Parti Konya İl Başkanımız Sayın Fatih ÖZGÖKÇEN'e teşkilatım adına gönülden teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu anlamlı güne verdikleri kıymetli katkılar için Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY'a, Meram Belediye Başkanımız Mustafa KAVUŞ'a, Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet PEKYATIRMACI'ya ve Karatay Belediye Başkanımız Hasan KILCA'ya da şükranlarımı sunuyorum.
İl ve ilçe kadın kollarımızla birlikte ürettiğimiz her bir ürün, bu dayanışma ruhunun bir parçasıdır.”

"Annefest”, sevgi, şefkat ve baharın renkleriyle dolu atmosferiyle katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”