Reklam

Başkanlık Kupasında Şampiyon Ortakaraören Spor

 Başkanlık Kupasında Şampiyon Ortakaraören Spor

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel hale gelen Başkanlık Kupası Futbol turnuvasında şampiyon Ortakaraören Spor oldu.

Yoğun taraftar desteğiyle başlayan şampiyonluk maçı sonucunda Ortakaraören Sporun sporcuları, taraftarıyla şampiyonluk kupasını kazanmanın sevincini doyasıya paylaştı.

16 takımın mücadele ettiği turnuvaya 300 amatör sporcu katıldı. Atatürk Spor salonu yanında bulunan çim sahada Ortakaraören Spor ile Kral Ekmek Yenigül Eczanesi Spor arasında oynanan final maçının normal süresi 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun akabinde seri penaltı atışlarına geçilen müsabakada şampiyonluk kupasını Ortakaraören Spor kazandı.

Turnuvada Ortakaraören Spor şampiyon olurken, Kral Ekmek Yenigül Eczanesi Spor İkincilik, Kumluca Spor Üçüncülük kupasının sahibi oldu. Turnuvanın en centilmen takımı Müftülük Spor olurken turnuva boyunca attığı gollerle Muhittin Kıran gol kralı, Abdurrahman Özdemir en iyi kaleci, Musa Tekin ise en iyi teknik sorumlu oldu.

Geleneksel hale gelen Seydişehir Belediyesi Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası'nın spora teşvik ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, "Şampiyonluk kupasını kazanan Ortakaraören Sporu ve turnuvamızda başarı kazanan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. 45 gün süren turnuva süresi boyunca turnuvamıza katılan tüm sporcularımıza, teknik ekiplerine ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”