Reklam

DESTİCİ: ‘’KÖPEK SORUNUNU ATATÜRK’ÜN 1932 TAMİMİ DİKKATE ALINMALI'' (Bütün başıboş sokak köpekleri itlaf edilecektir.)

 DESTİCİ: ‘’KÖPEK SORUNUNU ATATÜRK’ÜN 1932 TAMİMİ DİKKATE ALINMALI'' (Bütün başıboş sokak köpekleri itlaf edilecektir.)

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ülke gündemine oturan köpek sorununa Atatürk’ün yöntemiyle çözülebileceğini dile getirdi.
Ankara'da 10 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın köpek saldırısına uğradığını hatırlatan Destici açıklamasında:

‘'BÜYÜK BİRLİK BELEDİYELERİNDE BAŞIBOŞ SOKAK HAYVANLARINA MÜSAADE EDİLMEYECEK.

Yeryüzünde yüce Allah tarafından yaratılmış varlıkların en şereflisi insandır ve bu yüzdendir ki, devletimizin önceliği insanı korumak olmalıdır. Bazı belediyelerimiz ve yöneticilerimiz sözde hayvan hakkı savunucularının ve mama lobilerinin yaygaralarına teslim olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından başıboş sokak köpekleri hakkında yayımlanan 13 Haziran 1932 tarihli tamim(genelge) dikkate alınmalı ve bu durumla ilgili çalışmalar ivedi bir şekilde yapılmalıdır.''dedi.
 
1932 Atatürk Ve TBMM'nin Sokak Köpeği sorunu için çözüm genelgesi nedir?

Tamimde pek çok madde bulunurken, sosyal medyada da en çok konuşulan hususlar şunlar oldu:
1. Bütün başıboş sokak köpekleri itlaf edilecektir.
2. Sahipli köpekler hiçbir şekilde başıboş, ağızlıksız dolaştırılmayacaktır.
 
 
 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”