Ilgın'da yollar daha konforlu hale geliyor!

  Ilgın'da yollar daha konforlu hale geliyor!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sürdürülen çalışmalar kapsamında Ilgın’da 47,5 kilometre mahalle yolu yapıyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, çalışmalar için 33 milyon lira harcanacağını açıkladı.

Konya'nın bir ilçesinde daha yollar konforlu hale getiriliyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde yürüttüğü yol çalışmaları kapsamında Ilgın'a bu yıl 47,5 kilometre mahalle yolu daha kazandırıyor.





 

596 KİLOMETRE MAHALLE YOLU
 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda kaliteyi ve konforu yükseltmeye büyük önem verdiklerini ifade ederek bu doğrultuda yalnızca 2022 yılı içerisinde 596 kilometre uzunluğunda mahalle yolunu Konya'ya kazandırmak için yoğun mesai harcadıklarını söyledi.

 

33 MİLYON LİRA HARCANACAK
 

Bu kapsamda Ilgın'da da yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Başkan Altay, "Ilgın ilçemizde 8,1 kilometrelik Yukarıçiğil-Belekler yolunu tamamladık. 1,5 kilometrelik Eldeş-Gökçeyurt, 10 kilometrelik Gökçeyurt-Selçuklu sınırı, 16 kilometrelik Argıthanı-Çavuşçugöl, 5,9 kilometrelik Ağalar Mahallesi ile 6 kilometrelik Ilgın Şeker Fabrikası yolunda çalışmaların bitirilmesi için ekiplerimiz yoğun mesai harcıyor. Toplamda bu yıl Ilgın ilçemize yapacağımız 47,5 kilometrelik mahalle yolu çalışmamız 33 milyon lira bedelle hayata geçirilecek. Konya'mız ve Ilgın'ımız için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”