Reklam

Konya’da Ferdi Tayfur şarkıları binlerce sanatseverle buluştu

 Konya’da Ferdi Tayfur şarkıları binlerce sanatseverle buluştu

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Topluluğu, “Ferdi Tayfur Şarkıları 2” Konseri ile sanatseverlere nostalji dolu, unutulmaz bir gece yaşattı.

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Topluluğu'nun ikincisini düzenlediği "Ferdi Tayfur Şarkıları Konseri” binlerce Ferdi Tayfur hayranının katılımıyla Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnesi'nde  gerçekleştirildi.  

Daha önce icra edilen ve yoğun istek üzerine yeniden sahnelenen; sözleri, müziği ve eşsiz yorumuyla Türk müziğine ölümsüz eserler bırakan usta sanatçının sevilen eserleri bir kez daha sanatseverlerle buluştu.  

Gecede Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Topluluğu, başarılı performansı ile dinleyicilerin büyük beğenisini aldı. Ferdi Tayfur'un dillere pelesenk olmuş eserleri alanı dolduran izleyiciler tarafından hep bir ağızdan söylenirken, konserde hem nostalji hem de duygu dolu anlar yaşandı.

Başkan Pekyatırmacı,"Konserimize yoğun ilgilerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum”

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da konser sonrası yaptığı paylaşımda; "Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Topluluğumuzun ikincisini düzenlediği "Ferdi Tayfur Şarkıları Konseri”ni binlerce hemşehrimizin katılımıyla Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnemizde gerçekleştirdik.  Ferdi Tayfur'un sevilen eserlerini seslendirerek unutulmaz bir gece yaşatan değerli koromuzu gönülden kutluyorum. Bu vesileyle arabesk müziğin efsanelerinden Ferdi Tayfur'u rahmetle yâd ediyor, konserimize yoğun ilgilerinden dolayı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.           

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”