Reklam

MHP Konya'da Adım Adım 2023 , Hüyük İlçesinde devam etti.

 MHP Konya'da Adım Adım 2023 , Hüyük İlçesinde devam etti.

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP MYK Üyeleri Guzide Çipan ve Özer Karakayacı ve MHP Konya İl Yöneticilerinden Oluşan Heyet Hüyük'de Partililer tarafından karşılandı MHP Hüyük İlçe Teşkilatında Partililerle buluşan heyet buradan  toplantı salonuna geçti.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara konuşmasında eski ülkücüyüm deyip başka partilerde siyaset yapanları eleştirdi.









Ülkücülüğün MHP'de yapılacağına vurgu yapan Esin Kara, konuşmasının devamında Yunanistan'ın tavrını hatırlatarak, "Yunanistan'a tek sözümüz var. Arkanda değil ABD tüm dünyada olsa gelirsek Selanik',i de Türk toprağı yapmadan dönmeyiz" diyerek konuşmasını sonlandırırken tüm katılımcıların ayakta alkışlarıyla kürsüden ayrıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı yaptığı konuşmasında "MHP'nin sözü Türk Milletinin sözüdür, MHP Türk Milletinin menfaatine olmayan hiçbir şeyi kabul etmez. Emin olun" diyerek başladı. Konuşmasının devamında ekonominin tüm dünyada ki kötü gidişine ve yüksek enflasyona dikkat çeken Mustafa Kalaycı Tüsiad'ı da eleştirdi ardından. Muhtarlar,STK temsilcileri ve vatandaşlardan soruları ve şikayetlerini dile getirmelerini istedi. Daha sonra Heyet Beyşehir ilçesinde yapılacak toplantı için Hüyük'den ayrıldı.


Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”