Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor!

 Galatasaray'da Okan Buruk dönemi başlıyor!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in de katılımıyla yeni teknik direktör Okan Buruk için NEF Stadı'nda imza töreni düzenleniyor.

Galatasaray, yeni teknik direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenliyor.


Açılış konuşmasını yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Bugün Galatasaray için yeni bir başlangıç. Galatasaraylı Okan Buruk'un yuvasına dönmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Burada olmasının sebebi sadece Galatasaraylı olması değil, yakaladığı başarılarla burada olmayı fazlasıyla hak ediyor. Okan hocamız, üçüncü 17 Mayıs'ını yaşamak için burada. İlk kez bir 17 Mayıs günü bu formayı giymişti. Sonrasında o kupayı göz yaşları içinde kaldırdı." ifadelerinde buundu.


"Tek hedefimiz şampiyon olmak"


Daha sonra söz alan Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Okan Buruk ise, "Bizim hedeflerimiz, Galatasaray olarak hiçbir zaman değişmez. Bu seneki tek hedefimiz şampiyonluk. Galatasaray taraftarının hak ettiği mutluluğu, güzel günleri, dominant bir takımla ortaya koymaya çalışacağız. Geçen seneyi kapattık, bitti. Bütün oyuncularımızı ayağa kaldıracağız. Tek hedefimiz şampiyon olmak. Florya'da çok mutlu günler yaşadım. İnşallah bu sene de tekrar şampiyonluk yaşadığımız hatıralar bizleri bekliyor." şeklinde konuştu.


"Dün Fatih hoca beni aradı"


Okan Buruk ayrıca Fatih Terim'in bir gün önce kendisini arayarak "Hayırlı olsun, yanındayız" diyerek yeni görevinde başarılar dilediğini söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”