Sektörde tecrübe

  Sektörde tecrübe

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AKTİF GÜVENLİK
Güvenlik hizmetleri üzerine yıllardır hizmet veren Aktif Güvenlik İşletme Sahibi Kamil Temel çalışmalarını anlattı.
 

Sektördeki faaliyetleri hakkında konuşan Kamil Temel; "Yaklaşık 20 yıldır Konya merkezde Aktif Güvenlik işletmemde yöneticilik yapmaktayım. Baba mesleği olması sebebi ile sektörde eski bir firmayız. Deneyimli olmamızda kişilerin tercih etmesinde etken oluyor. Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Ürün kalitesi, satış sonrası hizmetler, güvenilirlik ve kolay ulaşabilirlik adına üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Ürünün ilk alındığı andan itibaren, kullanım aşamasında da müşterilerimize bilgilendirmede bulunuyoruz. Senelerdir oluşan güven ile yolumuza devam ediyoruz. Müşterilerimize ihtiyaç duydukları güvenlik sistemlerini, uluslararası kalite standartlarındaki ürünlerimizle en iyi şekilde, uygun şartlarda ve konusunda uzman elemanlarımızla sağlamaktayız” dedi.




7/24 ALARM İZLEME MERKEZİ



Uygulamalarından bahseden Kamil Temel; "Kamera sistemleri, hırsız alarm sistemleri, yangın algılama ve ihbar sistemleri üzerine hizmet vermekteyiz. Ayrıca Konya Valiliği'nden onaylı 7/24 alarm izleme merkezimiz var” diye konuştu.





GÜVENLİ YARINLAR



Çalışma portföyü ile ilgili bilgi veren Kamil Temel; "Müşteri portföyümüz; en küçük iş yeri, ev, atölye dahil, sanayi kuruluşu, alışveriş merkezi, sinema, hastane gibi çok daha geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Amacımız işletmelere ve konutlara anahtar teslimi projeler üretmektir. Satış sonrası hizmetlerimiz, yıllık bakım anlaşmaları, servis ve alarm haber alma merkezi hizmetleri tüm müşterilerimize kesintisiz ve hızlı bir şekilde verilmektedir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizdir. Firmamızın alt yapısı uluslararası standartlardadır. Dürüst, çalışkan, hızlı ve ilkeli çalışmayı misyon olarak gören Aktif Güvenlik ailesi olarak daha güvende, daha yaşanabilir hayat sunmaya çalışıyoruz. Herkese güvenli yarınlar diliyoruz” ifadelerini kullandı.



YERLİ ÜRETİM ÜRÜN



Yeni ürünleri hakkında bilgi veren Kamil Temel; "Yeni hizmete başladığımız ürünümüz Beepcam Caydırıcı Siren Sistemi çok talep görüyor. Özellikleri, 12 LED parlak ışık sayesinde orijinal ürün ile ayırt edilemez. Caydırıcı özelliği artırmak amacı ile ikinci siren olarak etkili olmaktadır. 12 volt adaptör ile çalıştırılabilir. ABS plastikten üretilmiş ve yerli üretimdir” dedi.

RÖPORTAJ TÜRKAN YILMAZ




 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”