Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca 31 Mart Seçimlerini değerlendirdi

 Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca 31 Mart Seçimlerini değerlendirdi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca seçimi değerlendirdi:

''Değerli Karataylı hemşehrilerim, sizlere en kalbi teşekkürlerimi iletiyorum.
 
Bugün bir başka Karatay heyecanımızın yeni bir muştusudur.
 
Her sokağında, her karışında bir ve beraber olduğumuz; aşkımız, sevdamız Karatay'ımıza hizmet etme fırsatını bizlere yeniden veren her bir vatandaşıma gönülden şükranlarımı sunuyorum.
Nasıl ki geride kalan 5 yılda, 5 yılı aşan işlere birlik ve beraberliğimizin bereketiyle imza atmışsak, yeni dönemde de aynı heyecanla, daha fazla yatırım ve hizmetle Karatay'ımızın her köşesinde olmaya devam edeceğiz.
 
Türkiye Yüzyılı'nı taçlandıracak yepyeni projelerimizi ve her yaştan insanımıza dokunacak yatırımlarımızı bir bir şehrimize kazandıracağız.
 
Bugüne kadar onurla ve gururla taşıdığımız 375 bin hemşehrimizin emanetini, tek bir zerresine dahi halel getirmeden yine aynı sorumlulukla taşımayı sürdüreceğiz.
 
Bugün kazanan Karatay'dır, Karataylı her bir hemşehrimdir. Ayırmadan, ayrıştırmadan hizmet ettiğimiz tüm vatandaşlarımız daima başımız tacıdır.
 
Yerel seçim sürecinde, ortak paydamız Karatay için emek harcayan tüm aday arkadaşlarımıza, demokrasi şölenine katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum.
 
Bizim için kaide Karatay'dır ve Karataylı hemşehrilerimdir. Şehrimiz için olan her fikire, duygu ve düşünceye kapımız bugüne kadar açık olmuştur, bundan sonra da daima açık olacaktır.
 
Seçim sürecimiz boyunca sahada gayretle çalışan Cumhur İttifakımızın tüm mensuplarına, AK Parti Karatay İlçe Başkanımız Mehmet Genç ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, Milliyetçi Hareket Partisi Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru ve ilçe teşkilatına, AK Parti Karatay Kadın Kollarımıza, Karatay Gençlik Kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, önceki dönem ve yeni dönem meclis üyelerimize;
 
Daima desteklerini hissettiğim AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza;
 
Bize bu görevi ikinci kez layık görerek onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a;
 
Bugün bir kez daha sandıkta iradesini ve şahsıma desteğini gösteren hemşehrilerime gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.
 
Şarkımızda da söylediğimiz gibi;
 
Her gönülde biriz biz,
Karatay için varız biz, diyor, selam, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum. Kalın sağlıcakla.''ifadelerine yer verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”