Konya’da esnafa büyük baskı: CHP’li Başkan, özür dilemeye zorladı

 Konya’da esnafa büyük baskı: CHP’li Başkan, özür dilemeye zorladı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde esnaf Ramazan Öncü'nün, AK Parti kongresine katıldığı için CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'nın personeli tarafından belediyede özür dilemeye zorlanması, büyük tepki topladı. Yaşanan olayın ardından AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan sosyal medya hesaplarından sert açıklamalarda bulundu.

 

 

Baykan, yaptığı paylaşımda, "Tuzlukçu'da esnaf Ramazan Öncü, AK Parti Kongresi'ne katılmak için CHP'li Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'nın personeli tarafından belediyede tövbe edilerek özür dilettiriliyor. Bu mobbing den öte strateji. Boğa mısın, camış mısın, kullanıyorsun!” tasarruf kullanıldı.

Olayın ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, halkın ve siyasetçiler, esnafın özgür iradene müdahalesi ve yaşanan mobbingi sert bir dille eleştirdi. Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakın kesimlerden herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yaşanan bu olayda, yerel siyasette ve halk arasında büyük yankı uyandırdı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”