Konya’da üreticilere e-ihracat eğitimi verildi

 Konya’da üreticilere e-ihracat eğitimi verildi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya’da Güvenilir Ürün Platformu’nun “İhracatın Kahramanları“ projesi kapsamında üreticilere e-ihracat eğitimi verildi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte üreticilere verilen e-ihracat eğitimiyle kentteki ticaret hacminin artırılması hedefleniyor.

Eğitimde; e-ihracat, teşvikler, pazarlama tüyoları ve ihracatı hızlandıracak birçok başlıkta sunum yapıldı.

Üreticilere, e-ihracat pazaryerleri için çeşitli fırsatlar ve indirimler hakkında bilgi verildi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya'nın en çok ihracat yapan ilk 10 il arasında yer aldığını söyledi.

Kentte 3 bin 500'ü aşkın ihracatçı olduğuna işaret eden Öztürk, şunları kaydetti:

"97 farklı ana sektörde, 200'ün üzerinde ülkeye ürün göndermekteyiz. 1,7 milyar dolarlık dış ticaret fazlamız, üretim ve ihracat kapasitemizin gücünü açıkça ortaya koymaktadır. Tüm bu veriler, Konya'nın yalnızca Türkiye'nin değil, küresel ekonominin de güçlü bir oyuncusu haline geldiğini göstermektedir. E-ticaret yapan firma sayımızın yüksek oluşu, dijital dönüşüme uyum hızımız, güçlü üretim altyapımız, gelişen lojistik kabiliyetlerimiz ve deprem güvenliği yüksek arazi yapımız Konya'yı ulusal ve uluslararası ölçekte cazibe merkezi haline getiriyor."

Öztürk, etkinliğin yeni işbirliklerine ve başarı hikayelerine vesile olacağına inandığını dile getirdi.

Etkinliğe, Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak ile çok sayıda kişi katıldı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”