Konya’nın 2 ilçesinde kar engeli! Okullar tatil edildi

 Konya’nın 2 ilçesinde kar engeli! Okullar tatil edildi

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'nın Hadim ve Güneysınır İlçelerinde Olumsuz Hava Koşulları Nedeniyle Eğitime Ara Verildi

Konya'nın Hadim ve Güneysınır ilçelerinde yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Hadim ve Güneysınır Kaymakamlıkları, ilçelerdeki olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşımlı eğitimin anlaşılması için 05/02/2025 Çarşamba günü eğitim öğretiminin durdurulduğunu açıkladı. Kaymakamlıklar tarafından yapılan, taşımalı eğitimin görüldüğü için 1 günlük ara kesintinin alındığı, ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemin alınmasının gerektiği vurgulandı. 

 

 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”