Ağlamayın bre! Böyle insanlara destan yaraşır

  Ağlamayın bre! Böyle insanlara destan yaraşır

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Reklam
Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde konuşan oğlu Murat Arkın: 'Böyle insanlara ağıt değil, destan yaraşır'
 Sanatçının oğlu Murat Arkın gözyaşlarını zaman zaman tutmakta zorlandığı konuşmasında şunları söyledi:"Bizim ailemiz güzel bir aileydi ama bugün sizlerin sayesinde şunu anladım. Bizim ailemiz sandığımdan çok daha büyük ve güzelmiş ayaklarınıza sağlık. Bugünü organize eden herkese teşekkür ederim. Böyle adamlar cenneti bile vatan yapacak adamlar. Sözcükler boğazımda düğümleniyor. Biz her şeyi ondan öğrendik. Attığım her adımda, muhabbet ettiğim her insanın gözünde o var... Dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun tüm insanları birleştirici bir unsur olmuş Cüneyt Arkın... Ne mutlu bize... Onun filmleriyle büyük, yaşadık, onun filmleriyle yaşayacağız. Babamın bir filminin repliğiyle bitirmek istiyorum: Ağlamayın be! Böyle insanlara ağıt değil, destan yaraşır..."





Törene Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dostları ve sevenleri Ediz Hun, Levent Çakır, Nuri Alço ve 'Hababam Sınıfı' filminin oyuncularından Teoman Ayık ve Ahmet Arıman da katıldı.



Arkın'ın cenazesi törenin ardından öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak namaz sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. Dua ve taziye ise saat 17:00'de Beşiktaş Sanatçılar Parkı'nda yapılacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”