MUHAMMET BABUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI! ‘’GAYEMİZ YÜK OLMAK DEĞİL YÜK ALMAKTIR’’

 MUHAMMET BABUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI! ‘’GAYEMİZ YÜK OLMAK DEĞİL YÜK ALMAKTIR’’

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Muhammet Babur Ak Parti Konya Milletvekili Aday adayı olduğunu '' Gayemiz Yük Olmak Değil Yük Almaktır'' sözüyle açıkladı.
Konyalı İş İnsanı Muhammet Babur, 14 Mayıs 2023 yılında yapılacak seçimlerde AK Parti'den Milletvekili Aday adayı olduğunu açıkladı. Babur yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
 



Öncelikle ülkemizi yasa boğan deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kalanlara başsağlığı diliyorum. Rabbim vatanımızı, milletimizi bu tür afetlerden ve acılardan muhafaza eylesin
 

Partimizin teşkilatlarında görev yapan bir kardeşiniz olarak; Ak davada bulunmak ve hizmet etmek bizler için bir onur vesilesidir. Türkiye'nin gücünü ve etkisini dünya tarihine altın harflerle yazdıran, Türkiye Yüzyılı Vizyonu ile gecesini gündüzüne katan dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçmişte olduğu gibi şimdide dimdik yanında olmaya devam edeceğiz. İç ve dış mihraklara boyun eğmeyerek birlik ve bütünlüğümüzü devletimizin bekası için koruyacağız.
 



Gayemiz Yük Olmak Değil Yük Almaktır.
 

Tek gayem doğup büyüdüğüm Konya'dan yola çıkarak, ülkeme hizmet etmek,  vefa borcumu ödemektir. Halkla kucaklaşan, refah seviyesini yükselten, bilimde ve teknolojide büyük atılımlar yapan, ilk günkü aşkla kefenini alıp yola çıkan Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gayemiz Yük Olmak Değil Yük Almaktır.
 

Milletimizin refahı, adaleti, kalkınması için bu kutlu yola baş koyan devlet başkanımızın bizlere kazandırdığı ve kazandıracağı önemli hizmetlerin aynı heyecanla devam etmesi için safımızı belli ederek milli duruşumuzu ortaya koyuyoruz. Ak Parti Konya Milletvekili aday adayı başvurumuzu yaptık. Bu süreçte yıllardır birlikte çalıştığımız başta teşkilat üyelerimiz, basın camiamız, iş dünyamız, sivil toplum kuruluşlarımız ve tüm dostlarımızın dualarına ve desteklerine talibiz.



 TÜRKİYE İÇİN YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ ‘'BAŞLASIN TÜRKİYE YÜZYILI ‘'
 
 



Muhammet Babur Kimdir ?

 
1980 yılında Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Akkise'de doğdu.Muhammet Babur evli ve 4 çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Akkise'de, lise öğrenimini Seydişehir ve Konya Meram'da Üniversite öğrenimini Selçuk Üniversitesi Elektronik Teknolojileri bölümünde  tahsilini tamamladı. Çok sayıda eğitim çalışmalarına katıldı.

 
Ortaokuldan itibaren Milli Gençlik Teşkilatlarında yer alarak bölüm ve okul başkanlıkları yapmıştır.1997 yılında İç Anadolu bölge televizyonu KONTV' de çalışma hayatına başladı.1999 yılında itibaren ekran ardındaki ekiplerin başında Teknik Planlama ve Operasyon Müdürü olarak 26 yıl idare görevi yaptı.  Aynı dönemde İrfan- Der nezdinde 25 yıl Akra-FM Bölge Yayınlarının Sorumluluğunu yaptı. 2009 yılında Babur Elektronik Bilişim ve Teknoloji Firmasını kurarak halen devam ettirmektedir. Yine aynı dönem içerisinde İlgi Medya basın yayın grubunu kurarak reklam ajanslığı internet gazeteciliği ve dergi yayınları ile çalışmalarını halen sürdürmektedir. 2022 yılında KONTV Televizyon kanalının yönetimine gelerek halen görevi devam etmektedir.

 
Sivil toplum örgütleri ile iç içe yaşam sürdüren Babur, Ak Parti kuruluşuna kadar Milli Gençlik Vakfı ve Refah Partisi'nde görevler aldı. MÜSİAD Üyesidir. Kentin Işıkları Yardım Derneğinin Kurucusu ve Yöneticiliğini, Bedir Gençlik Derneği Kuran Kursları Kurucu ve Yöneticiliğini, Melikşah Okçuluk ve Atıcılık Kulübü Kurucu ve Yöneticiliğini Yaptı. Anadolu Medya Grup Vakfı, Bozkırlılar Vakfı'nda ve Mehir Vakfı'nda çalışmalar yapmaktadır. Akkise Yardımlaşma Derneği'nin kuruluşundan itibaren yöneticilik görevini  halen devam ettirmektedir.

 
Ayrıca 2019- 2020-2021 yılında, doğmuş olduğu topraklarda Akkise Ağalığı unvanını almıştır.  
 

2014 -2019 yılı Konya Selçuklu İlçe Başkanlığında Tanıtım Medyadan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Aynı dönemde Konya İl Başkanlığında Tanıtım Medya Biriminde görev yaptı. Partide birçok seçimde SKM çalışmalarında görevler aldı. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti'nin her daim bir neferi olarak dava bilinci ile çalıştı. Yöneticisi olduğu televizyon kanalı, gazete, dergi ve köşe yazılarında Türkiye Yüzyılı Vizyonuna katkı sağlamak amaçlı yayınlar yapmaktadır.
 

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”