Konyaspor’da yeni dönem resmen başladı: Ömer Atiker başkanlığında ilk yönetim fotoğrafı

 Konyaspor’da yeni dönem resmen başladı: Ömer Atiker başkanlığında ilk yönetim fotoğrafı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konyaspor'da beklenen değişim gerçekleşti. Seçim sürecine tek listeyle giren ve büyük bir birlik mesajı veren Konyaspor'un yeni yönetimi, önceki gün Ömer Atiker başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıyla göreve resmen başladı. Anadolu Kartalı'nın yeni yönetimi, ilk toplu fotoğrafını da kamuoyuyla paylaşarak görev sürecine güçlü bir başlangıç yaptı.

Yönetimde Konya'nın iş dünyasından birçok tanınmış ismin yer aldığı görülürken, yeni dönem için kulübün kurumsal gücünü artırma hedefi ön plana çıktı. Konyaspor'un yeni yönetim kadrosu şu şekilde:

Ömer Atiker – Ömer Atiker Mak. A.Ş.

Ahmet Ayan – Ayan Döviz ve Altın A.Ş.

Ali Kaya – Özçelikkayalar AVM Ltd. Şti

Celalettin Hakan Katırcı – Mekpan Panel

Cengiz Yönet – Yönet Avukatlık Bürosu

Emre Demirkol – Demirkol Global

Fikret Yapalı – Yapalı Mühendislik

Galip Şapçıoğlu – Galip Şapçıoğlu Sondaj

Gülvezir Korkmaz – Korkmaz Group

Hasan Tosunoğlu – Bürotime

Hüseyin Uysal – Mustafa Uysal Otomotiv A.Ş.

İsa Özgençoğlu – Özgençoğlu Metal

İsmail Korkmaz – Alfasan İnşaat

Lütfi Başaran – Başaranlar Mühendislik

Mahmut Karabulut – Konya Eski İl Emniyet Müdürü

Mehmet Baypınar – Feson Makine

Metin Koncagül – Teksin Konteyner

Muhammed Şeker – Akşeker Et

Mustafa Damkacı – Hüma Çelik Yapı

Okay Tınkır – Çiçek Turizm

Oktay Erkek – Doğuş Otomotiv

Ömer Demirhan – Motorcu Yasin

Remzi Mert Selek – Genç Değirmen Mak. A.Ş.

Yunus Derebağ – Yuntes Makine

Yusuf Küçükbakırcı – Küçükbakırcı Metal A.Ş.

Konyaspor camiası, yeni yönetimle birlikte sportif başarının yanı sıra mali ve kurumsal yapının da güçleneceği bir dönem bekliyor. Başkan Ömer Atiker'in liderliğinde kulübün vizyonunu ileriye taşıyacak adımlar atılmaya başlandı.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”