Reklam

6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR UYGULAYAN ZANLILAR TUTUKLANDI

 6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR UYGULAYAN ZANLILAR TUTUKLANDI

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

İstanbul’da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin 2 kişi tutuklandı.
İstismara ilişkin açılan dava kapsamında haklarında çıkarılan yakalama kararı üzerine gözaltına alınan Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüş tutuklandı.
 


Mahkeme, çocukların cinsel istismarı suçu kapsamında tuh sağlının bozulup bozulmadığı yönünde detaylı rapor istedi.

 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”