Reklam

Beyşehir Gölü'ndeki Karaburun Plajı hizmete açıldı

 Beyşehir Gölü'ndeki Karaburun Plajı hizmete açıldı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:


    Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'ndeki Karaburun Plajı hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Adil Bayındır, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir Belediyesinin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden uzun devreli gelişim planına uygun olarak işletmek üzere kiraladığı İç Anadolu'nun en gözde plajı olan Karaburun Plajı'nın gerekli düzenleme, bakım ve temizleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açıldığını bildirdi.

Bayındır, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte uzun süredir merakla ve dört gözle beklenen Karaburun Plajı'nın hizmete açıldığı günlerin geldiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

 "Çalışmalarımızda sona gelinmiş olup, bugün itibarıyla plajımız halkımızın hizmetine açılmıştır. Milli Park sahası içerisinde yer alan Karaburun Plajının sürdürülebilir özelliklerini sağlayarak, aynı zamanda koruma kullanma dengesini de gözeterek, Konya'mızın ayağına  denizi getirmiş olduk. Plajda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını münasebetiyle şezlong ve şemsiyeleri sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yerleştirerek, tüm kişisel korunma tedbirlerini aldık. Akdeniz plajlarında ne varsa aynısını Konya'mızın ayağına getirdik. Hafta içi ve özellikle hafta sonu İç Anadolu'nun gözdesi olan Karaburun Plajımızda, yoğunluğun olacağını düşünerek, dört ayrı noktaya konumlandırılan can kurtaranlarımızla gerekli önlemlerimizi aldık. Bundan sonra geriye halkımızın plajımıza gelerek serinlemesi kalıyor."

Başkan Bayındır, Konya ve bölge turizmi için büyük önem taşıyan Karaburun Plajı'na herkesi davet ettiklerini dile getirdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”