Başkan Özgökçen: Konya rüzgarı kongremize damgasını vuracak!

 Başkan Özgökçen: Konya rüzgarı kongremize damgasını vuracak!

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

AK Parti Konya İl Başkanlığında 8. Olağan Büyük Kongre Sürecine İlişkin basın toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Konya İl Başkanlığı, 8. Olağan Büyük Kongre sürecine ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Hakan Özer, Mehmet Baykan, Tahir Akyürek, Latif Selvi, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca katıldı.

Basın toplantısında konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, kongre süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özgökçen, AK Parti olarak Konya'da ve diğer illerde yoğun bir kongre sürecini başarıyla tamamladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"İl ve ilçe kongrelerimizi büyük bir coşku ve disiplinle tamamladık. 81 ilimizin tamamında Cumhurbaşkanımız liderliğinde halka hizmet, Hakk'a hizmet şiarıyla büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz. Her yeniliği birikimle besleyen kadrolar yetiştirdik. Bizim kadromuzda eski ya da yeni diye bir ayrım yoktur. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadeleriyle, kongremiz yeni bir atılımın miladı olacaktır. Türkiye'yi daha güçlü, daha müreffeh ve daha demokratik bir ülke haline getirmek istiyoruz. Umudu, icraatı ve sağlam bir istikbali hedeflemekteyiz. Şefkati ve adaleti yayarak istikrarı sürdürmeye devam edeceğiz."

Başkan Fatih Özgökçen ayrıca, 23 Şubat'ta gerçekleştirilecek kongreye ilişkin de açıklamalarda bulunarak, "Tarihi kongremizde muazzam bir Konya rüzgârı estireceğiz. AK davamıza gönül veren tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte kongremize güçlü bir katılım sağlayacağız.

Muhalefetin hayal bile edemeyeceği hizmetleri ve eserleri ülkemize kazandırdık.

8. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyor, tüm hemşehrilerimizi kongremize davet ediyorum. Konya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde en önde tutulan illerden biri olmuştur. Gündemimizde muhalefet yer işgal etmiyor." ifadelerini kullandı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı, kongre sürecinin ardından yeni dönemde de güçlü ve kararlı bir şekilde yoluna devam edeceğini vurguladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”