Konya’da 3 otobüsün güzergahı değişti!

 Konya’da 3 otobüsün güzergahı değişti!

Ekl. Tarihi:

Konya'nın Meram ilçesi Ahmet Özcan Caddesi üzerinde gerçekleşecek çalışmalar kapsamında bazı otobüs hatlarının güzergahları değişti. Güzergah değişikliklerini Konya Akom duyurdu.

Konya Akom sosyal medya hesaplarında gerçekleştirdiği açıklamalarında:


"Otobüs Güzergah Değişiklikleri Hakkında Duyuru
9 Ekim Çarşamba gününden itibaren Ahmet Özcan Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları yapılacaktır. Bu nedenle bazı otobüs hatlarının güzergahlarında değişiklik yapılmıştır:

•14 Nolu Hat: Larende Caddesi - Azerbaycan Caddesi - Gazze Caddesi - Çeçenistan Caddesi takip edilerek mevcut güzergahından seferlerine devam edecektir.
•15 ve 76 Nolu Hatlar: Nakkaş Nigari Sokak - Kovanağzı Caddesi takip edilerek mevcut güzergahından seferlerine devam edecektir.
Vatandaşlarımızın bu düzenlemeleri dikkate alarak alternatif ulaşım güzergahlarını kullanmaları önemle rica olunur. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”