Reklam

Konya Turizminin 5 Yıllık Master Planı Bakan Ersoy’un katıldığı toplantıda ele alındı

 Konya Turizminin 5 Yıllık Master Planı Bakan Ersoy’un katıldığı toplantıda ele alındı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımlarıyla Konya’nın turizm vizyonunu belirleyecek 2025-2030 Konya Turizm Master Planı kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla Konya'nın 2025-2030 Konya Turizm Master Planı kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Bakan Ersoy ile birlikte; Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ile Bakanlıktan ve Büyükşehir Belediyesi'nden yöneticiler katıldı.

Konya'nın turizm potansiyelini artırmaya yönelik stratejik hedeflerin ele alındığı toplantıda master plan çerçevesinde sürdürülebilir turizm, destinasyon çeşitliliği ve tanıtım faaliyetleri başta olmak üzere birçok konu masaya yatırıldı.

Bakan Ersoy, Konya'nın inanç, kültür ve gastronomi turizmi açısından Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu vurgulayarak, hazırlanacak master planın şehrin turizmde uzun vadeli yol haritasını oluşturacağını ifade etti.

Başkan Altay da Konya'nın turizm vizyonuna sunduğu katkı ve destekleri için Bakan Ersoy'a teşekkür etti.

Toplantının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”