GAZETECİLER, DÜNYANIN GÖZÜ

24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamıştır.Bu günün gazeteciler için önemi yadsınamayacak ölçüde büyüktür.

Basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır.

Meslek hayatıma adım attığım ilk günden beri heyecanla sürdürdüğüm bu kutsal görevde en büyük gayem işimi layıkıyla yerine getirmek ve bu vizyon ile başarılı çalışmalar yapmaktır. Bizler vatandaşın sesi olmak üzere var olduk ve var olmaya da devam edeceğiz.

Gazi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi : "Basın, milletin müşterek sesidir."  "Basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir."

Bu yolda emek veren tüm basın çalışanlarımıza sağlık, başarı ve esenlikler diliyor, tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum.


*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR

*YAZILARIN TÜM SORUMLULUĞU YAZARLARA AİTTİR

Yazarın Diğer Yazıları