Konya’da hava şartları zorlaşacak! Kar, don ve sis kapıda

 Konya’da hava şartları zorlaşacak! Kar, don ve sis kapıda

Ekl. Tarihi:

AKOM Konya, haftalık hava durumu tahminlerini kamuoyuyla paylaştı.

Yapılan değerlendirmelere göre kent genelinde hafta boyunca parçalı ve çok bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor. Özellikle Konya'nın güneydoğu kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur görüleceği, yüksek rakımlı bölgelerde ise yer yer kar yağışının etkisini artıracağı tahmin ediliyor.

Hafta genelinde aralıklı yağışların süreceğini bildiren yetkililer, hava sıcaklıklarının gece saatlerinde düşmesiyle birlikte buzlanma ve don riskine dikkat çekti. Bunun yanı sıra yer yer pus ve sis olaylarının da görülebileceği ifade edildi.

AKOM'dan yapılan uyarıda, özellikle sabah ve gece saatlerinde görüş mesafesinin azalabileceği vurgulanarak, sürücülerin trafikte daha dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. Vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı güncel hava durumu ve uyarıları takip etmeleri tavsiye edildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”