Reklam

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 10 KİŞİNİN CENAZESİ KONYA VE AFYONKARAHİSAR'DA DEFNEDİLDİ

 DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN 10 KİŞİNİN CENAZESİ KONYA VE AFYONKARAHİSAR'DA DEFNEDİLDİ

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren 1'i uzman çavuş 10 kişinin cenazesi, Konya ve Afyonkarahisar'da toprağa verildi.

Adana'da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Yusuf, öğretmen eşi Fatma, çocukları Büşra, Atıf ve Defne Başlar'ın cenazeleri, Konya'nın Hüyük ilçesine getirildi.
 

Cenazeler, İmrenler Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
 

Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Uzman Çavuş Fatih, (28), annesi Serpil (52) ve kız kardeşi Mislina Örs'ün (19) cenazeleri de Yalıhüyük ilçesine getirildi.
 

Törenin ardından Fatih Örs'ün cenazesi şehitliğe, annesi ile kız kardeşinin cenazeleri ise Merkez Mezarlığı'na defnedildi.
 

Törene, Örs ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı, Belediye Başkanı Hasan Koçer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Osman Akif Demirel ve vatandaşlar katıldı.
 

- Afyonkarahisar'da 2 kişinin cenazesi toprağa verildi
 

Malatya'da yaşamını yitiren voleybolcu Resul Gün (23) ile Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hayatını kaybeden öğretmen Rumeysa Özdaban'ın (25) cenazeleri, Afyonkarahisar'daki Paşa Camisi'ne getirildi.
 

Gün ile Özdaban aileleri burada taziyeleri kabul etti.
 

Kılınan cenaze namazının ardından Gün'ün cenazesi Bayraktepe Mezarlığı, Özdaban'ın cenazesi ise Kocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”