Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Konya İl Temsilciliği, kentteki ekonomik ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, karşılıklı iş birliği olanaklarını görüşmek amacıyla Konya Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

TÜGEM Konya İl Başkanı Bahattin Çibik'in öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette; İl Koordinatörü Fadim Gültekin, Ticariden Sorumlu Temsilcilik Üyesi Sait Koyuncu ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Temsilcilik Üyesi Mehmet Kaymak da hazır bulundu.
Ziyarette, Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk Öztürk ile emlak sektörünün güncel durumu, sektörde yaşanan sorunlar, çözüm önerileri ve kent ekonomisine katkı sağlayacak potansiyel iş birlikleri üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi. TÜGEM heyeti, Konya'da faaliyet gösteren emlak danışmanlarının mesleki gelişimini destekleyecek projelere değinerek, ortaklaşa atılabilecek adımları paylaştı.
Ziyaret sırasında konuşan TÜGEM Konya İl Başkanı Bahattin Çibik, Konya'nın büyüyen yapısı içerisinde emlak ve gayrimenkul sektörünün stratejik bir rol üstlendiğine dikkat çekerek, "TÜGEM olarak, sektörümüzün saygınlığını ve hizmet kalitesini artırmak adına çeşitli eğitimler, iş birlikleri ve saha çalışmaları yürütüyoruz. Konya Ticaret Odamız ile de bu çerçevede daha güçlü bir iletişim ve koordinasyon içerisinde olmayı arzu ediyoruz,” ifadelerini kullandı.
Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜGEM Konya İl Temsilciliği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, emlak sektörünün kent ekonomisindeki dinamiklerden biri olduğunu vurguladı.
Ziyaretin sonunda TÜGEM heyeti, Başkan Selçuk Öztürk'e nazik kabulleri, gösterdiği samimi ilgi ve misafirperverliği için teşekkürlerini sundu. Görüşme, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.