Konya’da bu yol yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı

 Konya’da bu yol yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapatıldı

Ekl. Tarihi:

- Güncel. Tarihi:

Konya'da etkili olan yoğun kar yağışı ve şiddetli tipi, ulaşımı olumsuz etkiliyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre, Sarayönü Ayrımı - Konya Yolu, 19 Mart 2025 saat 09.40 itibariyle tüm araç trafiğine kapatıldı.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yol güvenliği sebebiyle yetkililer, sürücülerden alternatif güzergahları kullanmalarını ve zorunlu olmadıkça yola çıkmamalarını istedi. Karayolları ve belediye ekipleri, yolun tekrar ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yetkililer, sürücüleri don ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaya çağırırken, yol durumu ile ilgili güncellemelerin, takip edilmesi gerektiğini belirtti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Reklam

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ilgihaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. ilgihaber.com'a yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”